Lopar Kemping Horvátország – Rabsziget

 

A kempingben lévő lakókocsik  4+1 fő részére biztosítanak kényelmes elhelyezést.

A lakókocsikban van kialakítva a pihenési, alvási lehetőség, melyet kettő, egymástól elkülönített kényelmes franciaágy biztosít. Mindkettőhöz tartozik paplan és párna (huzat nélkül). Ugyanitt két tágas beépített szekrény szolgál a csomagok és ruhák tárolására.

KERESSE AKCIÓS HETEINKET AZ ÁRAKNÁL!

Lopar San Marino kemping ****

Az „A” kategóriás 3 csillagos San Marino Kemping közvetlenül a tenger mellett, a paradicsom part 1,5 km-es homokos, lassan mélyülő strandja  mellett helyezkedik el, Loparban.

A sekély víznek és a magas napsütési órák számának köszönhetően, a tenger nagyon hamar felmelegszik, így már május elejétől szeptember végéig fürödhetünk a kristály tiszta Adriában. A nyár közepén, nem ritka a 27-28 fokos tengerhőmérséklet sem. Természeti adottságai miatt, kisgyermekes családok részére is ideális üdülőhely.

A kempingben és a homokkal borított strandon számtalan lehetőség kínálkozik a felhőtlen pihenésre és kikapcsolódásra.

Az aktív pihenést kedvelők számos sportolási lehetőség közül választhatnak: Jet-ski, motorcsónak, surf, vizibicikli, asztalitenisz, kosárlabda és strandröplabda, vízisí, vitorlázás, búvárkodás, szörf, tenisz, túrázás, óriási vízicsúszda stb. áll rendelkezésre az élmény dús pihenés érdekében.

Ha pénzt szeretnénk beváltani, vagy netán gyógyszerre van szükségünk, akkor sem kell messze mennünk, mert a kemping területén pénzbeváltó iroda és gyógyszertár is működik.

A kemping területén találunk:

– éttermet, sok finomsággal

 – pékséget, ízletes  kenyerekkel  és süteményekkel

– fagyizót, hatalmas gombócokkal

– helyi piacot, helyi portékával

– zöldségboltot, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel

– vidámparkot, gyerekek örömére

Animációs programokon is részt vehetünk, mint például gyermek vagy felnőtt vízi aerobik.

Ha madártávlatból, vagy a vízről szeretnénk megismerni a sziget csodáit, akkor bérelhetünk ejtőernyőt, vagy felszállhatunk az üvegfenekű hajóra. Aki az egész napos fürdőzést, kikapcsolódást egy éjszakai diszkózással, koktélozással akarja befejezni, annak a színvonalas Tropical Disco Club áll rendelkezésé

A kemping jól felszerelt és korszerű: tusolók, mosdók, étterem, játszótér, vízi játékok találhatók.Több vizesblokk van a lakókocsi közelében meleg és hideg vízzel, mosdósorral, épületenként több wc-vel, zuhanyzóval és mosogatóval felszerelve.