Rólunk írtákHajnalka
Nem tudom, hogy a többi vendége szokott-e visszajelzést küldeni a nyaralás után, de én szeretném megtenni.

A családunk nevében bátran kijelenthetem, hogy eddig ez volt a legjobban felszerelt lakókocsi, amiben részünk volt nyaralni (mindig lakókocsis nyaralást választunk). Bár a lakókocsi a tengerparttól nem volt a legközelebb, ezt most nem bántuk, mivel a kicsi gyerekeimet így nem kellett a vízbe való szökéstől féltenem. A kempinggel is meg voltunk elégedve, mivel teljesen familyfriend.


Emese
Végül is tegnap jöttünk csak haza, mert annyira szuper volt, és férjemnek is lefújták a melót, ami miatt sietni kellett volna vissza.

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!

Szerintem a legjobb lakókocsi a “miénk” volt, és eső után sem tapicskoltuk a sarat

Remélem nem baj, ha reklámozzuk itt-ott, milyen jó helyen voltunk

üdvözlettel:
Attila,Emese és a gyerekek


Bea

Ezért ezúton szeretnénk megköszönni a lehetőséget és a segítségedet,nagyon jól éreztük magunkat és reméljük hogy máskor is módunk lesz majd ott nyaralni! 🙂 Minden jót kívánunk!!!
Bea és Gábor

Viktória                                                                                                                                  Szept. 16-23

Sajnos ma véget ér a nyaralásunk. Minden rendben volt, a kocsi és az egész kemping is talán többet nyújtott, mint amire számítottunk. Az időjárás nem kedvezett nekünk, így az első pár napot nem tudtuk kihasználni, de még is nagyon jól éreztük magunkat. A fürdés helyett sokat kirándultunk, csónakáztunk.
Szerintem még visszatérünk.

Köszönünk mindent.

Viktória és Thomas